Tun & æggesalat (1 – 2 pers.)

Tun & æggesalat

Tun & æggesalat

Ingredienser:

  • 2 Æg.
  • 1 Tun (på dåse).
  • 1 Majs (på dåse).
  • 1 Tomat.
  • 1 Peberfrugt.

Fremgangsmåde:

Kog æggene i 7 minutter.

Skær tomat og peberfrugt i skiver eller tern.

Åbn dåserne med tun og majs.

Bland det hele på tallerkenen.


Yderligere information

Denne super nemme og hurtige stenalderkost opskrift giver en god kombination af blødt, sprødt og massere af farve. Desuden indeholder retten et højt indhold af protein og meget lavt indhold af kulhydrater og fedt. Tun & æggesalat er en idéel ret til vægttab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>