Røræg med spinat og rødløg (1 pers.)

Røræg med spinat og rødløg

Røræg med spinat & rødløg

Ingredienser:

  • 3 Æg
  • ½ Rødløg
  • 2 Spinatkugler (frossen)
  • Jomfruolivenolie
  • Krydderier

Fremgangsmåde:

Spinat optøs i en skål med kogende vand. Rødløg hakkes og steges på en pande med olivenolie. Hæld vandet fra spinaten og kom spinaten på panden.

Pisk æggene i en skål og hæld dem derefter på panden. Tilsæt forskellige krydderier.

Rør æg, spinat og rødløg rundt indtil æggene får en fast struktur.


Yderligere information

Røræg er nemt at lave og smager lækkert, men når man tilsætter spinat og rødløg når det et helt andet niveau. Lækker og hurtig morgenmad fyldt med masser af vitaminer og protein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>