Paleo pariserbøf (ca. 4 stk.)

Paleo pariserbøf

paleo stenalderkost pariserbøf

Ingredienser:

  • 450-500 gr. hakket oksekød
  • 2-4 pasteuriserede æggeblommer
  • ½ rødløg
  • Rødbeder
  • Peberrod
  • Jomfruolivenolie

Fremgangsmåde:

Form og steg hakkebøfferne på en pande med olivenolie.

Skær løget i skiver og sammensæt din pariserbøf på en tallerken.


Yderligere information

Retten kan selvfølgelig også kombineres med f.eks. blandede grøntsager eller andet, for at give lidt ekstra farve og smagsnuancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>