Hemmeligheden bag six pack abs og et varigt vægttab

Få hemmeligheden bag six pack abs

six pack abs

Six pack, vaskebræt eller den mere forståelige forklaring synlige mavemuskler. Det er noget som mange ønsker at få, men hvordan gør man og kan det overhovedet lade sig gøre? Du får svaret her.

Grundlæggende viden om six pack

Alle mennesker har de eftertragtede mavemuskler der udgør selve vaskebrættet, de fleste har bare et lag fedt udover så de ikke er synlige. Derfor skal du først og fremmest have en lav fedtprocent.

Der er dog nogle mennesker der i forvejen har en lav fedtprocent, men stadigvæk ikke har den eftertragtede six pack. Det er oftest unge som ikke har så stor muskelmasse endnu. De skal til gengæld øge deres muskelmasse, hvor vi andre skal tabe fedtet på maven.

De fleste mennesker vil få six pack når de nærmer sig en fedtprocent på 10%.

Så grundlæggende er nøglen at hvis du har en fedtprocent på over 10% skal du tabe dig, og hvis du har en fedtprocent på under 10% skal du opbygge muskelmasse.

Hvordan finder jeg min fedtprocent?

Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af hvad din fedtprocent er inden du går i gang. Du kan finde din fedtprocent på en af følgende måder:

Personligt vil jeg anbefale dig at købe en fedttang så du selv kan måle din fedtprocent derhjemme. Den er billig, let at bruge og meget præcis. Desuden kan du løbende holde øje med dine fremskridt uden noget besvær.

Hvordan taber jeg fedtet på min mave?

Den hurtigste og bedste måde at tabe fedtet på maven er ved at kombinere træning med en god sund kost. Faktisk skyldes størstedelen af et vægttab kosten. Derfor er det enormt vigtigt ikke at fylde din krop med en masse giftstoffer såsom alkohol, slik, chips etc. hvis du vil tabe dig.

Jeg har selv lagt min kost om og følger nu stenalderkost livsstilen, hvor man kun spiser naturlige råvarer. På bare en måned tabte jeg 5,5 kg. uden at tælle kalorier.

Læs om min første måned på stenalderkost hvor jeg tabte 5,5 kg. her.

en måned på stenalderkost - før & efter billede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>